Kavni aparati v službi

Marsi kdo si ne predstavlja začetek dneva brez kave, tudi sama sem med tistimi, zdaj pa je odvisno a vam kavo naredijo kavni aparati, ali pa bolj prisegate na turško kavo. Jaz moram priznati, da sem dolgo, dolgo prisegala na turško kavo, ker sem bila resnično navajena, da ko sem se zbudila, da sem imela čas samo zase. Po navadi po domovih prevladujejo turške kave, vendar počasi so kavni aparati tudi zavladali v domovih.

Sem pa sedaj ena izmed tistih, ko sem začela piti kavo v službi in jo doma zjutraj ne pijem več. Zelo težko sem se navadila tega običaja, ker mi prvo kavni aparati niso bili pri srcu, drugo pa mi je bilo težko zjutraj, ko sem se zbudila, da si ne pristavim skodelice za kavo. Vendar je bil problem ta, da tudi če sem kavo pila doma, sem v službi spila z sodelavkami še eno in to mi na moje zdravje ni dobro vplivalo. 

Ne bom rekla, da kavni aparati v službi niso dobri, so in lahko rečem, da se jih človek navadi, tako okusa, kot en običaj v službi več. Danes ima skoraj vsako podjetje v službi kavni aparat, lahko bi rekli, da jih je v podjetju še več. Včasih so se še kuhale tiste turške kavice tudi v podjetjih, danes pa so kavni aparati prevladali, ravno zaradi časa, ki ga v službah vedno primanjkuje. 

Sama imam prijateljice, ki pravijo, da so v njihovih podjetjih danes kavni aparati dobri, da pa včasih niso bili in tudi kava ni bila dobra, danes pa kavni aparati delajo zelo dobre kave. Meni najlepši občutek je, ko grem k frizerju in mi ponudijo kavo. Kako dobro se takrat počutim, kot da je čas samo zame, za mojo lepoto in kavo, kavni aparati pa poskrbijo, da vse stranke uživamo in malo pozabimo na vsakdanje skrbi, ki jih imamo vsi.