Zima je čas, da so nepremičnine primorska bolj odstopne

Zagotovo so nepremičnine primorska bolj privlačne za najem izven poletne sezone. To sem opazila šele sedaj, ko sem iskala, stanovanje za najem v Ljubljani ravno malce po času, ko je začelo iskanje stanovanj za študente. Nikakor nisem našla ničesar primernega in vse, kar je bilo dobro, je bilo tako oddano. Velikokrat, še preden sem pravzaprav prišla na ogled. 

Zima je čas, da so nepremičnine primorska bolj odstopne

Ko sem že čisto obupala, sem začela iskati stanovanje povsod, le da dobim nekaj. In tako sem prišla do tega, da je nepremičnine primorska ta trenutek lažje dobiti kakor pa v Ljubljani. Edina slabost, ki je bila tukaj, je bila ta, da bi se verjetno morala maja preseliti v drugo stanovanje ali pa nazaj v Ljubljano, ker se večina stanovanj oddaja po normalni ceni le do začetka poletne sezone. Dobro, če ne bi bilo druge možnosti, bi se vsekakor odločila tudi za to možnost, saj mi je najbolj pomembno, da dobim čim prej streho nad glavo, a čepar samo za nekaj mesecev. 

Vem, pa da bi nepremičnine primorska prišle v poštev le, če bi, lahko tam najemala vsaj eno leti. Čemu smisel, da se sedaj preselim tja, in odselim, ko bi se sezona komaj začela. Sem pa začela razmišljati, kje bi živela na primorskem, če bi imela to možnost. In se prišla do zaključka, da bi najraje živela v Portorožu. Verjetno bi tam živela kar kakšno leto, potem bi se pa naveličala poletne prezasedenosti z vsem. Ko bi se selila, bi bile nepremičnine primorska zanimive edino v Kopru, najverjetneje, ker je vsa malce bolj poslovno usmerjeno mesto. Lahko, da se samo enim tako dozdeva, ampak mislim, da imam kar prav. Portorož je vseeno bolj turistično usmerjen. Kar je super, ampak za tiste stvari, ki jih jaz delam, bi bilo vsekakor bolj primeren Koper. No, še najraje bi se preselila ven iz Slovenije, ampak nepremičnine primorska bi bile tudi čisto v redu, dokler mi to ne uspe.