Ženske ure primerne za različne priložnosti

Ženske ure se že od daleč razlikujejo od moških ur po velikosti, barvi in obliki. Med njimi pa so velike razlike tudi glede na njihovo primernost za različne priložnosti. Naj vam opišem dogodek, ki se mi je zgodil pred kratkim. Povabljena sem bila na simpozij, ki mu je sledila slavnostna večerja. Mnoge udeleženke so bile oblečene v zelo elegantna oblačila in so obenem poskrbele tudi za zelo svečan modni nakit. Tudi sama sem bila elegantno oblečena, vendar sem se ob pogledu na mojo uro zavedela, da je preveč športno elegantna. Ko sem to ugotovila, sem uro nemudoma snela z zapestja in jo čim bolj neopazno spravila v svojo torbico. Ob tem sem si prav oddahnila. Ne morem si predstavljati, kako bi se počutila ob pogledu elegantno oblečenih kolegic na mojo športno uro.

Na lastni koži sem spoznala, da vse ženske ure pač niso primerne za vsako priložnost. Sklenila sem, da takoj naslednji dan kupim novo uro, ki bi bila primerna za svečane priložnosti. Ugotovila sem, da je ponudba tovrstnih ur presenetljivo manjša v primerjavi s ponudbo ur za prosti čas. Kljub temu sem uspela najti zelo elegantno žensko uro, ki pa ni bila ravno poceni. Pregledati sem morala kar precej katalogov, ki ponujajo ženske ure, in si tudi vzeti dovolj časa, da sem našla sebi primerno uro.

Ura mi je zdaj tako všeč, da komaj čakam priložnost, ko jo bom lahko nosila. Sedaj nimam več bojazni, da bi bila neprimerno oblečena in opremljena z neprimerno uro, ki bi vsakemu padla v oči. Še enkrat se mi je potrdila misel, da niso vse ženske ure enako primerne za vsako priložnost. Če želite narediti urejen vtis in poskrbeti za svojo celostno podobo, ni dovolj, da izberete le prava oblačila. Še kako pomembno je, da izberete pravi nakit in uro, ki bosta poskrbela za vaš brezhiben videz.