Lepša koža, ker so delovne rokavice sedaj vedno v uporabi

Kadarkoli čistim stanovanje, potrebujem delovne rokavice, saj si ne želim več uničevati kože z različnimi čistili. Nikoli nisem bila pazljiva okoli tega in zato sme si vedno kožo popolnoma uničila pri čiščenju. Potem me je pa vendarle srečala pamet in sem si kupila delovne rokavice za čiščenje. Mislim, da odkar upodabljam delovne rokavice, nimam več težav s kožo in tudi z nohti, ne. Skoraj sem že pozabila na to, koliko dela sem imel z vsem, prej, ko sem imela težave.

Prej se mi je neprestano dogajalo to, da sem imela lomljive nohte in suho kožno na rokah. Sedaj je pa vse to normalno. Nohti so krepki in zdravi. Joža je vedno bolj meha. Še mnogo manj kreme uporabljam, ker nimam več toliko teža s suho kožo. To mi je zelo všeč namreč. Prej sem si neprestano mazala roke s kremami in mi več, kot eno uro ni nobena krem zdržala. Sedaj je pa to mnogo drugače. Morda bo cel prihranila pri kremah za roke, saj se ni zdelo, da sem prej kupila najmanj eno kremo na mesec. Mislim, da pozimi celo po dve na mesec, ker sem imela tako suho kožo. Včasih mi je izjemno nenavadno, da lahko delovne rokavice tudi pri kakšni takšni stvari neizmerno pomagajo. Še boljše bi bilo pa, da bi to že prej vedela, ker vidim, da bi bilo celo možno, da ne bi imela nobenih težav s kožo, če bi bila bolj pazljiva, kako izpostavljam kožo na rokah.

Lepša koža, ker so delovne rokavice sedaj vedno v uporabi

Vsekakor niso delovne rokavice samo za čiščenje sedaj pri naši hiši, ampak za vse stvari, ki zahtevajo uporabo kemičnih stari. Ali je to za čiščenje ali pa kakorkoli drugega. Vedno bolj pazim na svoje roke in vse, kar je lahko pod negativnim vlivom, ki škodujejo. Vseeno so delovne rokavice cenejše kot pa velike količine kreme za roke, saj ko je škoda, narejena že tudi zelo, dobra krema, ne pomaga najbolje.