Doma sem kupila plise senčila, ker nisem mogla delati

Najboljša odločitev, ki sem jo sprejela je bila ta, da sem začela delati od doma. Enostavno ne razumem ljudi, ki se pritožujejo nad delom doma, meni je to res dobro. Vsak dan sem delala 5 ur. Najraje sem delala za računalnikom v dnevni sobi, sicer me je motila svetloba, dokler si nisem kupila plise senčila, potem pa je bilo delo lažje. 

Naša hiša nima rolet, žaluzij, ker sva z možem hotela čim več svetlobe v hiši in sva vedela, da žaluzij ne bo nihče uporabljal. Moramo priznati, da so žaluzije zelo drage. Zakaj bi jih torej montirala, če sva vedela, da jih ne bova uporabljala, raje sva denar namenila za druge stvari, ki so bile pomembnejše. Takrat še nisem delala od doma. Sedaj pa je situacija čisto drugačna.

Sedaj potrebujem senčila, da si malo, zatemnim prostor in najboljša izbira za to, so mi bile plise zavese, ker sem vedela, bo svetloba ravno prava, da bom lahko normalno delala. To sem opazila kar hitro, da me je svetloba precej motila, takrat nisem vprašala niti moža, samo sem premerila okno in šla po plise senčila, ker sem jih potrebovala samo za eno okno. 

Ko je mož prišel iz službe, sem jaz že kupila plise senčila in tako je bil presenečen, kako sem lahko tako hitro vse uredila. Takšna pač sem, ko si nekaj zamislim, to hočem takoj. V salonu so me vprašali za pomoč pri montaži plise senčila, pa sem jim povedala, da bo to naredil moj mož. Tako, da to delo je čakalo njega, še isti dan, ko sem plise senčila kupila. Seveda mi je plise senčila montiral, da sem lahko že naslednji dan normalno delala, tudi on je razumel, da imam preveč svetlobe in je moje delo oteženo, tako da se je potrudil, da je montaža uspela.